Vision Center

Me cfare merret ky biznes? Ky biznes merret me shitjen e gjerave shtepiake, si: aksesore kuzhine, zbukurime te ndryshme, higjiene dhe kozmetik, teknike e bardh etj. Со што се занимава овој бизнис? Овој бизнис се занимава со домашни работи, како: кујнски прибор, разни украси, хигиена и козметика, бела техника и дрг.