Lexo.al

Thënia e të vërtetës, informimi në kohë reale, analiza e kthjellët e sigurisht përcjellja e çdo raportimi i cili vjen nga ju në redaksinë tonë, janë misioni dhe qëllimi ynë. Në kohën kur mediat janë kthyer në vegla politike dhe ekonomike e ku është vënë në rrezik seriozisht e vërteta, ne, një grup gazetarësh të rinj në moshë kemi menduar të ndërmarrim një hap pë t'i shërbyer publikut me profesionalizëm dhe përkushtim. http://Lexo.al https://twitter.com/LexoAl Analiza e fenomeneve dhe ngjarjeve është detyra jonë. Mirëpritja e çdo komenti, ngjarjeje për tu bërë publike dhe shqetësimi për tu ndarë me opinionin publik, është ajo që na shkrin neve me publikun dhe na vë në shërbim të tij. Dhënia e hapsirës për të rinjtë, është risia jonë. Secili prej jush mund të ndajë me ne një pikëpamje, pasi vetëm larmia e ideve sjell zhvillim dhe edukim. Koha e gjobave pëballë të vërtetës, duhet të marrë fund, ndaj Lexo.al është media Online për të kontribuar në këtë mision.