FisioCenter - Fizioterapi Italiane

FisioCenter sjell në Tiranë eksperiencën Italiane në fushën e Fizioterapisë dhe Rehabilitimit. Nën kujdesin e Dr. Andrea Settembrini, Fizoterapist me eksperience në klinikat më në zë të Italisë, FisioCenter ofron diagnostifikim, fizioterapi dhe rehabilitim për patologji akute dhe kronike ortopedike, traumatologji, reumatizëm, neurologjike, kardiovaskolare dhe të frymëmarrjes nëpërmjet pajisjeve të fjalës së fundit të teknologjisë. Kontakto tani për një konsultë FALAS! Telefono: Sekretaria +355 69 3252 303 ose Dr. Andrea Settembrini +355 69 262 5614