Fishland

Restorant peshku me një menu te larmishme dhe shije të veçantë, ku prodhimet e freskëta të detit dhe verat cilësore shoqerohen me një shërbim të kualifikuar dhe ambjent të ngrohtë familjar. Fishland is a fish restaurant with diverse menu and extraordinary tasteful, where fresh food products and high quality wines are accompanied by a qualified staff and a welcoming and familiar ambient.