Butik Blondy

Квалитет, стил и 20години традиција е она што не опишува. Тајната на успехот на овој препознатлив моден гигант е во мотивираноста и иновативноста на тимот кој константно е посветен на интересните, нови и свежи идеи. Идеи кои прераснуваат во прекрасни колекции кој се секогаш присутни на сите поголеми fashion случувања, поздравувани од пошироката јавност. Уникатноста е белег по кој што се препознаваме, а секојдневните комплименти и задоволни потрошувачи се нашиот благослов... Шириме модна култура! Веруваме во силата на секоја жена, во моќта на интуицијата во сите нас. Преку совршен спој на сила и елеганција, креираме многу повеќе од уникатна гардероба. Креираме стил кој ги отсликува нашите вредности, стил кој ја симболизира убавината и моќта на современата, префинета жена. Долга традиција и уште подобар имиџ -Бутик Блонди- чекор кон светската мода!!!