Bandoru

=-=-=-=-=-= APA TU BANDORU STORE? =-=-=-=-=-= . Sebuah concept mall atau pusat beli belah yang mengumpulkan barangan preloved, ori dan berkualiti straight dari jepun terus kepada anda. . KENAPA ANDA PATUT DTG KE BANDORU NI… =-=-=-=-=-= . [+] RARE & VINTAGE - benda2 jarang jumpa. Pelik2 punya koleksi sesuai kot pada siapa yang kaki pengumpul barang ni.Yang pastinya barangan mmg terjaga dengan baik. . [+] PELBAGAI SEGMEN - anda nak baju pergi pejabat, baju budak2, kasut joging, kasut nak bawak pergi jalan, hendbeg semua kompem ade je kat sini. Apa yang penting semua segmen market ada. . [+] SELESA DAN SENANG ACSESS - Dekat tepi highway je pun. Tak susah nak cari. Memang kondusif untuk datang dan hadir ke sini. Luas pun luas. . [+] MENJIMATKAN - Korang tak payah naik kapal terbang untuk smpai ke jepun utk beli barang preloved kat sana. Supplier besar jepun yang dtg supply terus pada kami. . [+] TERSUSUN - kat sini kami dah siap2 asing dah ikut kategori , so anda tak payah la nak pening2 nak mencari nanti. Datang2 kedai je mesti senang nak jumpa. . ANTARA YANG ANDA BOLEH TEROKAI SETIBANYA DI BONDURU NANTI? =-=-=-=-=-= > BAJU KEMEJA LELAKI & WANITA > DRESS & BLOUSE WANITA > BAJU & SELUAR SUKAN > JEANS & JACKET > HANDBAG DAN BEG > KASUT-KASUT (Shoes) > BARANGAN BUDAK & BABY > WINTER SUITE > STOKIN