TESS - Tirana Esthetics & Style School

TESS – Tirana Esthetics and Style School është frymëzuar nga dëshira për ta bërë estetikën dhe të bukurën pjesë të jetës së përditshme, kudo. TESS – It’s not just a school, it’s lifestyle.