TianDe Strumica Kosta

TianDe е руска компанија во чии производи се користат екстракти од растенија и билки, одгледувани во еколошки средини:Тибет и Алтај,кои се собират од специјално обучени луѓе во строго одреден период, според лунарниот календар. Дури водата која се користи во козметиката. е извлечена од бањи и морски длабочини. Прочистена е со помош на мембрана технологија.