Program Baru Khairi Ariff

Ramai stokis Ubijaga yang sudah berjaya menjana income puluh ribu ringgit sebulan. (Ratusan ribu pun ada) “Zahli” "Sebelum tu saya nak cerita sikit pasal diri saya. Saya bekerja dalam sektor swasta, kerja sebagai technician. Sebelum ni, income saya setiap bulan memang cukup-cukup je dan mengharap kerja lebih masa(Overtime) sebagai income tambahan. Kalau tiada OT. Gaji memang tak cukup. Setiap hujung bulan habis je. Alhamdulillah syukur kepada Alllah. Pada bulan julai 2017 saya berjaya buat jualan 1000 botol tanpa stokis dan agen. Semua saya buat sendiri dari balas wassap, packing, urus order, pos barang. Hidup jadi kelam kabut tapi sangat seronok bila tengok duit masuk acc. Sale bulan julai 2017 sebanyak RM50K± dan net profit RM20K±." Zahli, Klang “Rusni” "Saya ni tanam cili je dekat kampung tun, zero pengalaman jual online dan untuk pengetahuan tun saya guna facebook hanya untuk dapatkan info je, saya tak pernah post ape2 pun dekat fb huhuhu. Tapi hasil dari tunjuk ajar tun saya dah buat sales Rm10k++ sejak sy join. Mungkin pada orang lain sikit je tu, tapi pada saya, saya tak pernah terbayang yang saya boleh buat bisnes online inikan pulak dapat untung Rm4k++ dalam masa sebulan lebih." Rusni, Rembau “Hairul” Sehinggalah july 2017 saya Nampak offer ubijaga oleh tuan khairi, berbekalkan ilmu yang senipis kulit bawang tu saya redah je saya bermula dgn dropship dapat jual sebotol saya seronok, terus saya apply jadi agen mini untuk beli 15 botol permulaan bawah stokis ubijaga. Tak sangka pulak senang nak jual ubijaga ni, tak sampai seminggu dah habis terjual dengan tunjuk ajar Stokis tuan nizam, Tuan Khairi termasuklah beberapa individu lain dan sokongan like method seta ubijaga method. Bermulalah fasa baru dalam hidup saya restock minimum 30 botol, dalam 2-3 hari dah habis. Sekarang saya dah upgrade jadi Stokis, tak lari seminggu lebih dari 100 botol terjual. Saya bermula awal August. Ini first dalam hidup saya buat sebulan boleh dapat 5 angka (RM40K). Hairul, Seri Kembangan “Sheila” "Sy sheila kamal seorang suri rumah.sy dah buat bisnes online secara sepenuh masa sejak 2013 dan dibantu oleh suami.sy dapat tau pasal ubijaga ni melalui fb tuan khairi.sy tertarik dengan iklan yg beliau buat dan rasa macam nak cuba.sy mula join bulan 7. baru 2 bulan join dah dapat buat sales hampir 400 botol. Ada beberapa orang agen yang sy guide dah berjaya naik jadi stokis dan restok 100-300 botol setiap minggu. Sy rasa excited sangat masa 1st time nk jual ubijaga sebab dapat jual produk baru dan diguide oleh tuan khairi. Ubijaga ni sgt unik sebab belum ada lg produk camni dipasaran. produk cmni memang sgt diperlukan kerana dpt bantu customer kembali bertenaga. tak sangka banyak permintaan dan senang nak close sale! Bagi je harga,customer terus order 3 botol dan terus bank in. Terkezut tengok! wow senangnya nak dapat income besar kalau camni.setiap hari ada je order dari customer sampai tak menang tangan nak handle." Sheila, Sepang Oh ya, anda juga akan diajar oleh Khairi & team beliau secara direct.