Kalemi Luxury Collection

Kalemi Luxury Collection eshte nje prej departamenteve te Kalemi Travel & Tours, i cili eshte i specializuar per destinacionet e largeta dhe te vecanta, si Maldives, Tajlande, Cuba, Brazil, Punta Cana etj.