Zeri

Zeri eshte gazete e perditshme kosovare, qe publikohet qe nga viti 1999, duke qene keshtu njera nga gazetat me te vjetra qe publikohen ne Kosove. Zeri cilesohet nga lexuesit si gazete politikisht e pavarur. Nga muaji shtator i vitit 2009, Zeri eshte prone e Lindi Media Group, nje konzorciumi medial kosovaro-gjerman. Tradita e krijuar nga Zeri po shkon drejt modernizimit dhe nga dhjetori i vitit 2009, filloi me dukje moderne, informacion te sakte dhe te fuqishem. Motoja e re e Zerit eshte: LEXO ME ZE.