Avon Cosmetics Albania-(Faqja Zyrtare)

Avon, kompania për femra, është lider në botën e kozmetikës, me afro 11 miliardë dollarë të ardhura vjetore. Si një nga kompanitë më të mëdha të shitjeve direkte, Avon prezantohet nga më tepër se 6 milionë Klientë të Privilegjuar Aktiv. Produktet Avon ofrohen në mbi 100 vende të botës dhe linja e produkteve të saj përfshin produkte makiazhi, përkujdesi për trupin, aroma, mode, dhe produkte për shtëpi, ndërsa spikat me linjat e njohura si Avon Color, ANEW, Skin-So-Soft, Advance Techniques dhe Avon Naturals. Për më tepër rreth Avon dhe produkteve të tij njihu në www.avoncompany.com. Kanali ynë kryesor i shpërndarjes është shitja e drejtpërdrejtë nëpërmjet më shumë se 5.8 milion klientëve të privilegjuar Avon. Të njohura ndryshe si “Zonjat Avon”, klientet tona të privilegjuara na ndihmojnë të arrijmë të hyjmë në dyert e miliona klientëve në të gjithë botën si dhe të arrijmë të administrojmë të ardhura disa miliarda dollarëshe cdo vit. Avon është një kompani globale e listuar në Bursën e New York (simboli AVP) Të gjitha të dhënat monetare janë të raportuara në dollarë amerikanë USD. Markat Kryesore dhe Linjat e Produkteve Mbështetja dhe përkujdesi ynë ndaj grave përfshin të gjitha aspektet e kujdesit personal, kozmetikën, mirëqënien, shëndetin si dhe zhvillimin dhe pavarësinë ekonomike dhe financiare. Për të qëndruar në pararojë të industrisë kompetitive të kozmetikës, ne vazhdimisht zhvillojmë cilësi, produkte efektive dhe të përballueshmë në cmime të cilat plotësojnë nevojat e klientëve tanë. Kategoritë e produkteve Avon përfshijnë marka tashmë të njohura për kujdesin personal, lekurën, flokët, makiazhin etj si: Avon Color TM, Anew TM, Skin-So-Soft TM, Advance Techniques TM, Avon Naturals TM si dhe markën tonë të bizhuterive TM Ne mund te na gjeni lehtesisht ne: TIRANE- me 2 zyra: Zona 001- Rruga Sitki Cico Pallati 1/4 perballe me Maternitetin e Ri te Tiranes, prane lulishtes 300 m mbi Uren e Lanes Menaxher zone: Anisa Veliterna Cel:+35569 4038001; e-mail: anisa.veliterna@gmail.com Zona 003- Rruga Qazim Vathi prane kryqezimit te Rruges Bardhyl. Menaxher zone: Dorina Gostivishti Cel: +355 684038007; +355693111516; e-mail: gostivishti.dorina@gmail.com skype:dorina.gostivishti1 VLORE Zona 02 - Rruga ''Veledin Kollozi'', Lagja 28 Nentori, Pallati 2, Kati i 2-te Menaxher zone: Ermelinda Miraka Cel: 0697051739; e-mail: ermelindamiraka@ymail.com ELBASAN Zona 004- Lagja Aqif Pasha, Rruga Bedri Xhomo, perball Poliklinikes Qendrore, prane lokal El Paso, Kati 2. Menaxher zone: Silvana Alla Cel:+355697051738; e-mail:silvana.alla@yahoo.com SHKODER Lagjia Vasil Shanto, rruga Qemal Dracini, Godina 6-kateshe tek Dollari, kati i II-te mbi Alpha Bank, perballe Bar Excalco. Menaxher zone: Arjana Maho Cel: 0688042151; e-mail: arjanamaho1@gmail.com KORCE Koordinatore pergjegjese: Tatjana Furxhi Cel: 0692339468; GJIROKASTER Koordinatore pergjegjese: Elona Zekaj Cel: 0694038010 & 0694404368; e-mail: zekaj.elona@gmail.com