AIMM

Albanian Institute of Manual Medicine lindi nga bashkëpuinimi I dy profesionisteve të njohur italianë Giovanni Bove dhe Emiliano Giampa që kanë një eksperiencë dhjetëvjeçare në fushën e mjekësisë. Tek Albanian Institute of Manual Medicine inkuadrohet problemi i pacientit, kuptohet dhe zgjidhet, duke e lidhur personin me stilin e tij të jetesës.